K2G Amstelveen expo t.g.v. Wereld Coming Out Day 2018

In het kader van Wereld Coming Out Day 2018 hangen er vanaf 11 oktober 12 LGBTIQ gerelateerde foto’s van mij in Abri’s in de openluchtgalerie K2G (Keizer Karel Galerie) in Amstelveen. Deze galerie ligt onder het viaduct van de A9 vlakbij het Stadshart.

De foto-expositie is een van de manieren waarop de gemeente Amstelveen aandacht vraagt voor seksuele verscheidenheid. Op 12 oktober tekent de gemeente Amstelveen de landelijke intentieverklaring om een Regenboogstad te worden. Hiermee geeft het gemeentebestuur aan te willen samenwerken met andere gemeenten voor het aanmoedigen van de sociale veiligheid, weerbaarheid en acceptatie van de LGBTIQ gemeenschap.

Klik op onderstaande foto’s voor meer info

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”167″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_thumbnail_grid” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”87″ thumbnail_height=”130″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ border_size=”0″ border_color=”#eeeeee” spacing=”40″ number_of_columns=”6″ ngg_triggers_display=”always” ngg_proofing_display=”0″ captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]